شنبه ۲۹ اردیبهشت ۰۳

آرشیو بهمن ماه 1400

تعمیر یخچال در کرج

خبرهای خوش وزیر صمت چیست؟

۹ بازديد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمی امین گفت: تولید لوازم خانگی نسبت به سال گذشته دو برابر شده و از ۸ میلیون دستگاه به ۱۶ میلیون دستگاه در سال رسیده ایم. در دو سال گذشته شاهد افزایش قیمت در لوازم خانگی بوده ایم، اما در سه ماه اخیر به جز مواردی قیمت‌ها کنترل شده است.

او گفت: صنعت لوازم خانگی رو به رشد است که تولید در این صنعت دو برابر شده و از ۸ میلیون دستگاه به ۱۶ میلیون دستگاه رسیده ایم. در مسئله جهیزیه ۸ شرکت تولیدی برای ارائه تخفیف اعلام آمادگی کردند.

خبرهای خوش وزیر صمت چیست؟

اکبر پازوکی رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی هم از افزایش ۸ تا ۱۲ درصدی قیمت لوازم خانگی در روزهای اخیر خبر داده که  بیشترین افزایش قیمت مربوط به یخچال و فریزر و کولر آبی بوده است.

به گفته فاطمی امین در حوزه خودرو نیز ۹ پروژه تعریف کرده ایم که ارائه خدمات پس از فروش و اصلاح ساختار جزئی از این پروژه‌ها هستند و برای آن بازه زمانی دو ساله در نظر گرفته شده، که ارتقای کیفت صنعت خودرو در بازه زمانی کوتاه مدت  از جمله اهدافمان است. 
منبع: 
https://www.khabaronline.ir/news/1598682/%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%B5%D9%85%D8%AA-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

تولیدکنندگان لوازم خانگی باز هم گران کردند

۶ بازديد

طی یک ماه گذشته تولیدکنندگان لوازم خانگی به بهانه های مختلف رایزنی‌هایی برای کسب مجوز افزایش قیمت با سازمان حمایت انجام دادند اما در نهایت گویا این موضوع به تصویب سازمان حمایت نرسیده است.

گواه این مطلب را باید اظهارات روز گذشته مفتح معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت دانست، چرا که وی اعلام کرده است "لوازم خانگی جزو کالاهای مشمول درج قیمت تولیدکننده است و مجوزی برای افزایش قیمت تولیدکننده صادر نشده است. برهمین اساس اگر افزایش قیمتی اعمال شده باشد غیرقانونی و بدون مجوز است و ما آن را پیگیری خواهیم کرد".

اظهارات این مقام مسئول در وزارت صنعت نشان از آن دارد که تلاش تولیدکنندگان لوازم خانگی برای کسب مجوز نتیجه نداده ولی آنها خودسرانه لیست جدید قیمت‌های خود را در دو هفته اخیر ابلاغ کرده اند.

بازار لوازم خانگی ,

پیگیری ها از سازمان حمایت نشان می‌دهد آنها درحال حاضر مشغول بررسی گزارشات روزانه سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران هستند، به نحوی که صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: ما به صورت روزانه بازار را رصد کرده و گزارشات را از تغییرات قیمتی و درج قیمت تولیدکننده به سازمان حمایت ارسال می کنیم، در نهایت سازمان حمایت با بررسی گزارشات دریافتی اعلام می‌کند که تغییرات قیمتی دربازار لوازم خانگی مطابق قانون هست یا خیر و اگر مطابق قانون نباشد برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که شما روزانه بازار لوازم خانگی را رصد می کنید به عبارتی از۲۰ دی ماه که لیست جدید قیمتها به بازار ارائه شده گزارش آن را به سازمان حمایت ارسال کرده اید، ایا هنوز سازمان حمایت پاسخی به گزارشات روزانه شما از بازار نداده است؟ گفت: تا جایی که بنده اطلاع دارم هنوز مشغول بررسی گزارشات دریافتی هستند.

 

بازار لوازم خانگی ,

البته پازوکی رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی درمورد وضعیت فعلی بازار می گوید: با صحبت‌های مقام های مسئول وزارت صنعت تولیدکنندگان قیمت‌ها را برگردانده‌اند و فروشندگان براساس قیمت‌های قبلی محصولات را به فروش می‌رسانند.

وی با بیان اینکه هنوز لیست سه ستونه قیمت لوزام خانگی توسط تمام شرکت ها اجرایی نشده است، افزود: باید این لیست ۳ ستونه در واحدهای فروش در معرض دید خریدار قرار گیرد تا در نهایت محصول با قیمت بالا و غیر منطقی در اختیار مصرفکنندگان قرار نگیرد.

اظهارات این مقام مسئول در اتحادیه فروشندگان درحالی مطرح می‌شود که بازار هنوز با لیست جدید افزایش قیمتها روبرو بوده و تغییری در برگرداندن قیمت ها به وجود نیامده است. خبرنگار تسنیم برای بررسی این موضوع سری به بازار لوازم خانگی زده است تا از نزدیک تغییرات قیمتی را جویا شود.

یکی از فروشندگان لوازم خانگی که نمایندگی یکی از شرکت‌های تولیدکننده این حوزه را در اختیار دارد با گلایه از اینکه بازار در رکود به سرمی‌برد و خبری از مشتری نیست به خبرنگار تسنیم، می‌گوید: از اواخر دی ماه شرکت لیست‌های جدید را به ما ارسال کرده است به عنوان نمونه قبلا قیمت لباسشویی ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بود که ما با تخفیف ۱۰ تا ۱۲ درصدی آن را از کارخانه تحویل می گرفتیم و در نهایت محصول را ۸ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان خریداری می‌کردیم. اما در حال حاضر قیمت لباسشویی ۱۱ میلیون تومان شده که با لحاظ کردن تخفیفات این محصول ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در اختیار فروشندگان قرار می‌گیرد. اما نکته مهم اینجاست ما برای فروش باید تخفیفات زیادی را به خریدار اعلام کنیم تا در نهایت ترغیب به خرید شود.

وی با اعلام اینکه ما نمی‌توانیم با توجه به رکود بازار قیمت‌های جدید را اجرایی کنیم، افزود: با شگردهای خاص و تخفیفات سعی می‌کنیم محصول را به فروش برسانیم.

   

بازار لوازم خانگی ,

وی با اعلام اینکه انبارهای ما مملو از کالاهای چندماه گذشته است، گفت: تولیدکننده در این شرایط رکود با هزینه سربار روبروست که در نهایت مجبور به افزایش قیمت‌ها شده است ما امروز نتوانسته‌ایم خرید های سه ماه پیش خود را به فروش برسانیم. چرا که جو روانی بازار باعث شده مردم تصور کنند قیمت‌ها کاهش خواهد یافت درحالی که اینگونه نیست.

فروشنده دیگری با تأکید براینکه اگر قیمت‌های جدید به قیمت‌های قبل برگشته باشد باید شرکت لیست جدید را به ما اعلام کند، افزود: هنوز چیزی به ما اعلام نشده و ما با قیمت‌های جدید خریدها را از تولیدکنندگان انجام و به خریداران تخفیفات زیادی می‌دهیم تا بتوانیم محصول را به فروش برسانیم.

در حال حاضر بازار لوازم خانگی در بلاتکلیفی قیمتی و رکود در معاملات روبه رو است از یک طرف تولیدکننده با توجه به هزینه های سربار قیمت ها را تغییر می دهد و از طرفی فروشندگان نمی توانند محصولات را با قیمت های جدید به فروش برسانند چون خریداری وجود ندارد. این در حالی است که با رسیدن به ماه پایانی سال باید بازار این کالای مصرفی رونق داشته باشد اما متأسفانه در این شرایط نه تولیدکننده و نه فروشنده و مصرف کننده از وضعیت راضی نیستند. 
منبع: 
https://www.khabaronline.ir/news/1596645/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF

طرح هایی برای مجردان که تمامی ندارد ! / تخفیف لوازم خانگی به شرط ازدواج

۶ بازديد

گرچه آن‌ها در توجیه اقدام غیرقانونی خود، بحث افزایش قیمت مواد اولیه نظیر ورق سرد و گرم را پیش کشیدند، ولی مشخصا این همان ترفندی است که همین دو ماه پیش خودروسازان آن را امتحان کردند و اتفاقاً نتیجه مثبت هم گرفتند.

اقتدای تولیدکنندگان لوازم خانگی به خودروسازان

حال تعدادی از تولیدکنندگان لوازم خانگی هم با اقتدا به بزرگ‌ترین صنعت غیرنفتی کشور با علم به بازگشت قیمت‌ها، اقدام به بالابردن نرخ‌های اعلامی خود کردند تا در سر بزنگاه و البته با مجوز و همراهی وزارت صمت، قیمت‌های خود را بیش از ۱۵ درصد افزایش دهند.

مسئولان وزارت صمت که اکنون با خشنودی نوید بازگشت قیمت‌ها را می‌دهند، چرا از ابتدا مقابل رشد قیمت‌ها نایستادند؟

زمانی که تولیدکننده با یک تلنگر و دستور حاضر به پایین‌آوردن قیمت‌ها و حتی ارائه طرح‌های ویژه تخفیف می‌شود، ایجاد ثبات قیمتی کار چندان سختی نیست، مگر آنکه منافعی در میان باشد.

حفظ حاشیه سود به‌رغم اجرای طرح‌ تخفیف

با توجه به قیمت‌هایی که اکنون در بازار لوازم خانگی مشاهده می‌شود، تولیدکنندگان حتی با ارائه تخفیف‌های هنگفت حاشیه سود خود را حفظ خواهند کرد؛ فقط عایدی کمتری نصیب‌شان می‌شود.

از سوی دیگر باید دید هشت تولیدکننده مذکور برای ارائه تخفیف‌ها چه طرحی در نظر دارند. پیش از این برای اعطای وام‌های لوازم خانگی، وزارت صمت ماه‌ها به مطالعه و بررسی پرداخته بود که نتیجه‌ای جز جعل فاکتور و هدایت نادرست منابع نداشت. حال چطور می‌توان به طرحی بداهه که درست یک روز پس از تشدید انتقادات مطرح شده، امید بست؟

علاوه بر این، همچنان نحوه شناسایی مشتریان مبهم است. فروشندگان چطور می‌توانند تشخیص دهند که خرید برای تامین جهیزیه انجام می‌گیرد یا خیر؟

نکته مهم‌تر نیز به امتیازی مربوط می‌شود که برای زوجین در نظر گرفته شده و سایر شهروندان از آن محروم هستند.

زمانی که این شرکت‌ها از حمایت‌های مالی و قانونی برخوردارند، مسلما هر نوع امتیازدهی، مصداق بارز تبعیض و بی‌عدالتی به حساب می‌آید. البته به نظر می‌رسد این روزها دستیابی به حقوق شهروندی منوط به پیروی از سیاست‌هایی نظیر طرح جوانی جمعیت شده است.

وعده‌هایی برای عبور از تیغ انتقاد

علاوه بر این، اگر قرار بود اقتصاد و بازار با سیاست‌های دستوری و تصدی‌گری دولت اصلاح شوند، امروز مردم برای خرید خودرو در لاتاری خودروسازان صف نمی‌کشیدند.

بدین ترتیب به نظر می‌رسد وعده‌هایی نظیر کاهش قیمت لوازم خانگی یا فروش با تخفیف جهیزیه صرفا برای گذر از تیغ انتقادات مطرح می‌شود. این طرحی است که برای آن حتی نمی‌توان قابلیت اجرایی قائل شد.

مشخصا با سیاست‌هایی که وزارت صمت در پیش گرفته بازگشت آرامش به بازار و قیمت لوازم خانگی امری دور از ذهن است.

چه بسا با ادامه این روند، شهروندان برای خرید تلویزیون و یخچال هم ناچار به ثبت‌نام در قرعه‌کشی‌ تولیدکنندگان لوازم خانگی شوند.
منبع: 
https://www.gostaresh.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-7/239185-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D9%81%DB%8C%D9%81-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC?rssRedirect=c2hhaHJla2hhYmFyLmNvbQ%3D%3D

تخفیف لوازم خانگی به شرط ازدواج!

۶ بازديد

پس از حذف مجردها از طرح جهش تولید مسکن، حالا نوبت به صنعت لوازم خانگی رسیده که ارائه تخفیف به مشتریان را مشروط به ازدواج کند. اما آیا طرح فروش با تخفیف جهیزیه قابلیت اجرایی دارد؟

به گزارش تازه نیوز و به نقل از تجارت‌نیوز، پس از تشدید انتقادات نسبت به وضعیت بازار لوازم خانگی، رضا فاطمی‌امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت، از اعلام آمادگی هشت تولیدکننده برای فروش جهیزیه همراه با تخفیف خبر داد.

نکته جالب توجه آنکه اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفتگویی که با تسنیم داشت تعداد تولیدکنندگانی که طی شش ماه گذشته افزایش قیمت داشته‌اند را هشت شرکت عنوان کرده است.

اما هنوز مشخص نیست این شرکت‌ها که توان ارائه تخفیف به زوجین را پیدا کرده‌اند، با چه منطق و دلیلی طی یک هفته قیمت محصولات خود را تا ۱۵ درصد بالا بردند.

گرچه آن‌ها در توجیه اقدام غیرقانونی خود، بحث افزایش قیمت مواد اولیه نظیر ورق سرد و گرم را پیش کشیدند، ولی مشخصا این همان ترفندی است که همین دو ماه پیش خودروسازان آن را امتحان کردند و اتفاقاً نتیجه مثبت هم گرفتند.

 

اقتدای تولیدکنندگان لوازم خانگی به خودروسازان

حال تعدادی از تولیدکنندگان لوازم خانگی هم با اقتدا به بزرگ‌ترین صنعت غیرنفتی کشور با علم به بازگشت قیمت‌ها، اقدام به بالابردن نرخ‌های اعلامی خود کردند تا در سر بزنگاه و البته با مجوز و همراهی وزارت صمت، قیمت‌های خود را بیش از ۱۵ درصد افزایش دهند.

مسئولان وزارت صمت که اکنون با خشنودی نوید بازگشت قیمت‌ها را می‌دهند، چرا از ابتدا مقابل رشد قیمت‌ها نایستادند؟

زمانی که تولیدکننده با یک تلنگر و دستور حاضر به پایین‌آوردن قیمت‌ها و حتی ارائه طرح‌های ویژه تخفیف می‌شود، ایجاد ثبات قیمتی کار چندان سختی نیست، مگر آنکه منافعی در میان باشد.

حفظ حاشیه سود به‌رغم اجرای طرح‌ تخفیف

اما آیا قیمت‌ لوازم خانگی ثابت می‌ماند؟ یا طرح ارائه تخفیف برای خرید جهیزیه جنبه عملی پیدا می‌کند؟

با توجه به قیمت‌هایی که اکنون در بازار لوازم خانگی مشاهده می‌شود، تولیدکنندگان حتی با ارائه تخفیف‌های هنگفت حاشیه سود خود را حفظ خواهند کرد؛ فقط عایدی کمتری نصیب‌شان می‌شود.

از سوی دیگر باید دید هشت تولیدکننده مذکور برای ارائه تخفیف‌ها چه طرحی در نظر دارند. پیش از این برای اعطای وام‌های لوازم خانگی، وزارت صمت ماه‌ها به مطالعه و بررسی پرداخته بود که نتیجه‌ای جز جعل فاکتور و هدایت نادرست منابع نداشت. حال چطور می‌توان به طرحی بداهه که درست یک روز پس از تشدید انتقادات مطرح شده، امید بست؟

علاوه بر این، همچنان نحوه شناسایی مشتریان مبهم است. فروشندگان چطور می‌توانند تشخیص دهند که خرید برای تامین جهیزیه انجام می‌گیرد یا خیر؟

نکته مهم‌تر نیز به امتیازی مربوط می‌شود که برای زوجین در نظر گرفته شده و سایر شهروندان از آن محروم هستند.

زمانی که این شرکت‌ها از حمایت‌های مالی و قانونی برخوردارند، مسلما هر نوع امتیازدهی، مصداق بارز تبعیض و بی‌عدالتی به حساب می‌آید. البته به نظر می‌رسد این روزها دستیابی به حقوق شهروندی منوط به پیروی از سیاست‌هایی نظیر طرح جوانی جمعیت شده است.

وعده‌هایی برای عبور از تیغ انتقاد

علاوه بر این، اگر قرار بود اقتصاد و بازار با سیاست‌های دستوری و تصدی‌گری دولت اصلاح شوند، امروز مردم برای خرید خودرو در لاتاری خودروسازان صف نمی‌کشیدند.

بدین ترتیب به نظر می‌رسد وعده‌هایی نظیر کاهش قیمت لوازم خانگی یا فروش با تخفیف جهیزیه صرفا برای گذر از تیغ انتقادات مطرح می‌شود. این طرحی است که برای آن حتی نمی‌توان قابلیت اجرایی قائل شد.

مشخصا با سیاست‌هایی که وزارت صمت در پیش گرفته بازگشت آرامش به بازار و قیمت لوازم خانگی امری دور از ذهن است.

چه بسا با ادامه این روند، شهروندان برای خرید تلویزیون و یخچال هم ناچار به ثبت‌نام در قرعه‌کشی‌ تولیدکنندگان لوازم خانگی شوند.


منبع: 
https://www.shahrekhabar.com/news/164387208074887

زمینه سازی برای صادرات محصولات داخلی به بازار بزرگ غرب آسیا

۶ بازديد

به گزارش خبرنگار مهر، علی حسین رعیتی فرد صبح پنجشنبه در بازدید از یک واحد تولیدی در فریدونکنار با بیان اینکه در حوزه بومی سازی قطعات وارداتی تلاش‌های خوبی صورت گرفت، گفت: تلاش داریم تا کشور را از واردات قطعات با بومی سازی آن در داخل بی نیاز کنیم.

وی ادامه داد: از ایده و خلاقیت جوانان در صنعت باید حمایت کرد و وزارت تعاون نیز تلاش دارد تا موانع تولید را به حداقل برساند و با حمایت از مشاغل، مشکلات را رفع کنیم.

وی گردش مالی را از جمله دغدغه‌های تولیدکنندگان ذکر کرد و گفت: در صدد هستیم تا با اعطای تسهیلات و وام این دغدغه را رفع کنیم زیرا از مسائل تولیدکنندگان در جنگ اقتصادی این است که دولت به حامی و هدایت کننده، حمایت کند.

رعیتی فرد یادآور شد: همچنین باید از ورود محصولاتی که توسط جوانان در حال بومی سازی و داخلی سازی است، جلوگیری شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون بر لزوم جلوگیری از ورود محصولات خارجی لوازم خانگی تاکید کرد و گفت: محصولات داخلی تولیدی می‌تواند نیاز کشور را تأمین کند و می‌تواند به بازار بزرگ غرب آسیا برای صادرات راه یابد.

ابتکارات عجیب در سایه گرانی بخاری/ گرما به قیمت جان تمام نشود

۵ بازديد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: یلدا گذشت و اکنون وارد چله سرما شده‌ایم آن هم درست در شرایطی که سرما در همین روزهای ابتدایی زمستان برایمان در استان سمنان به اوج خود رسیده و کارشناسان هواشناسی برای همین امروز و فردا حتی برودت هفت درجه زیر صفر را نیز پیش بینی کرده‌اند.

مردم استان سمنان اما به مانند مردم دیگر نقاط کشور در این تلاطم‌های اقتصادی دغدغه تأمین پوشاک گرم و لوازم خانگی گرمایشی را دارند و این امر سبب شده دیگر خاطرات کودکی و زمستان از برف و آدم برفی تا لبو فروش‌هایی که چراغ توری روی گاری شأن داشتند و بخار بزرگی از رویشان قلاچ می‌شد و به آسمان می‌رفت، فراموش شود.

دغدغه برای تأمین وسایل گرمایشی استاندارد

دغدغه‌ها امروز فرق کرده‌اند زمانی کشو قوس گوش دادن به رادیو برای تعطیلی احتمالی مدارس از برف، همه اشتیاق کودکی در زمستان بود اما امروز لباس‌های قدیمی هم ارزشمند شده‌اند و به کار می‌آیند در این بین اما کارشناسان حوزه ایمنی دغدغه‌ای را مطرح می‌کنند و آن اینکه به دلیل گرانی بخاری و مشکلات تأمین وسایل گرمایشی، ابتکارات خطرناک در زمینه گرم کردن خانه‌ها، مردم را به مخاطره نیندازد.

این روزها قیمت بخاری گازی و برقی و اسپیلت های گرمایشی سرمایشی آنقدر افزایش یافته که قبل از زمستان و سرمایش، قیمت‌ها لرزه به اندام مردم می‌اندازد آن هم قشر متوسطی که حقوق شأن حتی به سه و نیم میلیون تومان نزدیک هم نمی‌شود.

تحقیقات میدانی و پرس و جوی خبرنگار مهر، نشان می‌دهد که قیمت بخاری نسبت به یکی دو سال گذشته ۷۰ الی ۱۰۰ درصد افزایش یافته این در حالی است که مردم در شرایط اقتصادی خوبی به سر نمی‌برند و ممکن است برای همین برای گرم کردن خود از وسایل گرمایشی غیراستاندارد استفاده کنند.

افراد بی‌بضاعت از وسایل گرمایشی چندمنظوره استفاده می‌کنند

یک فروشنده لوازم خانگی با ۱۴ سال سابقه در گفتگو با مهر، می‌گوید: یک بخاری ۱۲ هزار استاندارد و مقاوم با قیمت یک میلیون و ۹۸۰ هزار تومان الی دو میلیون تومان به فروش می‌رسد که این قیمت نسبت به سال گذشته تقریباً ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

محمدیان با بیان اینکه هیچ نهاد و انجمنی از افراد بی‌بضاعت برای خرید بخاری حمایت نمی‌کند، ابراز کرد: به علت قیمت زیاد کالا خیلی از فروشنده‌ها اجناس خود را به صورت نقدی به فروش می‌رساند. برخی فروشنده‌های منصف هستند که کالاهای خود را به صورت قسطی به مردم عرضه می‌کنند و عموم می‌توانند از این فروشنده‌ها بخاری خود را خرید اری کنند. اما من افراد بی بضاعتی را مشاهده کردم که تک شعله را خریداری کرده تا هم خود را گرم کند و هم با آن غذا بپزد که این کار علاوه بر خطرناک بود نمی‌تواند جان وی را به خطر بیندازد.

ابتکارات نا ایمن در سایه گرانی بخاری/ گرما به قیمت جان تمام نشود

خرید بخاری دسته دوم رایج شد

فروشنده دیگری باسابقه ۳۰ ساله به افزایش قیمت ۷۰ درصدی بخاری اشاره کرد و گفت: در بازار مدل‌های بخاری از شش هزار تا ۲۹ هزار وجود دارد که قیمت‌های این بخاری‌ها از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بر اساس طراحی، و کیفیت به فروش می‌رسد.

خوش سیرت با اشاره به اینکه افراد خیر، کمیته امداد، انجمن حمایت از زندانی‌ها بخش از پول خرید بخاری افراد کم برخوردار را برعهده می‌گیرند اما کافی نیست چرا که دیگران هم هستند که ندارند، اظهار داشت: افراد بی بضاعت که نمی‌توانند هزینه بخاری را تأمین کنند از وسایل گرمایشی دسته دوم استفاده می‌کنند.

حسن میرزایی که یک سمساری دارد نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، از استقبال زیاد مردم برای خرید بخاری دسته دوم خبر می‌دهد و می‌گوید: من امسال آنقدر مراجعه برای بخاری دسته دوم داشتم که شماره تماس بسیاری شأن را می‌گیرم تا در صورت یافتن بخاری دسته دوم مناسب با آنها تماس بگیرم البته باید گفت این الزاماً نشان دهنده نداری مردم نیست چرا که برخی از مشتریان برای مغازه و دفتر کار و… هم بخاری می‌خرند اما در واقع باید گفت این بخاری‌ها طرفدار زیاد پیدا کرده است.

از او می پرسم چطور می فهمد بخاری که به مردم می‌فروشد استاندارد است یا خیر، می‌گوید: در مغازه تست می‌کنیم اگر شعله آبی داشت می‌فروشیم اگر نداشت قطعاً آن را تعمیر می‌کنیم همین کنار ما در مصلی تعمیرات بخاری وجود دارد و می‌دهیم تا آن را سرویس کنند.

وسایل دسته دوم مرهمی برای گرم شدن

افزایش قیمت بخاری سبب شده افرادی که نمی‌توانند هزینه بخاری را تأمین کنند از روش‌هایی برای گرم کردن خود استفاده می‌کنند که ممکن است جانشان را به خطر بیندازد رضا خادمیان، رئیس آموزش، ایمنی، پیشگیری سازمان آتش نشانی سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه به دلیل شرایط اقتصادی افراد از وسایل گرمایشی غیراستاندارد استفاده می‌کنند، گفت: استفاده از این وسایل تأثیر بسیار زیادی بر بروز حوادث می‌گذارد.

خادمیان با بیان اینکه در سال‌های گذشته به سبب اینکه افراد از وسایل گرمایشی به غیر از بخاری کم‌تر استفاده می‌کردند آمار تلفات نیز کاهش یافته بود، ابراز کرد: درباره استفاده از لوازم چند منظوره برای خوراک و گرمایشی برای مردم خطرساز است. در بعضی موارد مشاهده می‌شود که از لوله کشی‌های استاندارد استفاده نمی‌شود همچنین در برخی از مکان‌ها به جای لوله کشی گاز از لوله کشی آب برای گازکشی استفاده شده که این مورد تأیید سازمان آتش نشانی نیست و باید برای گاز از لوله کشی گاز استفاده شود.

وی ویژگی یک بخاری استاندارد را از نظر آتش نشانی داشتن نشان استاندارد اعلام کرد و گفت: در حال حاضر مردم از وسایل گرمایشی غیراستاندارد استفاده می‌کنند که این می‌تواند تأثیرات بدی را بر بروز حوادث بگذارد استفاده از چراغ‌های نفت سوز و وسایلی که با برق کارمی کنند خسارت‌هایی را به بار می‌آورد که می‌تواند جبران ناپذیر شود لیکن به مردم توصیه می‌کنیم تا از بخاری استاندارد استفاده کنند.

ابتکارات نا ایمن در سایه گرانی بخاری/ گرما به قیمت جان تمام نشود

هشدار جدی استفاده از لوازم غیر استاندارد

رئیس آموزش، ایمنی، پیشگیری سازمان آتش نشانی سمنان از تعداد جان باختگان و مصدومان حادثه گاز گرفتگی در استان، به مثابه یک هشدار یاد کرد و گفت: از آمار دقیق جان باختگان و مصدومان گاز گرفتگی سمنان در سال جاری هنوز به صورت کامل گردآوری نشده اما در همین چند ماه گذشته علی رغم اینکه در شهر سمنان فوتی و مصدوم برای گاز گرفتگی نداشتیم اما در گستره استان بر اساس آماری که در فضای مجازی مشاهده کردیم گویا چهار نفر فوت و هشت نفر مصدوم شدند.

توضیح اینکه اشاره خادمیان به دو فوتی روستای بخش کالپوش میامی و همچنین دو فوتی دیگر در شهر شاهرود و خیابان کاج است که در همین ماه‌های گذشته متأسفانه به دلیل استفاده از لوازم گرمایشی و گازگرفتگی جان خود را از دست دادند آخرین حادثه از این دست نیز آبان ماه در شاهرود به وقوع پیوست که یک زن و شوهر ۴۰ و ۴۵ ساله جان خود را از دست دادند و امید است این دست حوادث دیگر رخ ندهند.

خادمیان همچنین در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار مهر، با اشاره به روش‌های نصب اصولی بخاری برای جلوگیری از نشت گاز و گازگرفتگی، گفت، روش بررسی لوله‌های بخاری نصب شده در ساختمان با وزنه که با استفاده از آن می‌توان به مسدود نبودن لوله‌های پی برد در کنار بررسی لوله با شعله آتش، کف صابون و چراغ قوه از شیوه‌های بررسی مسدود نبودن لوله بخاری به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: نصب کلاهکی به شکل H که برای نصب باید ۸۰ سانتی متر از پشت بام و لوله فاصله بگیرد، استفاده از بست‌های استاندارد برای اتصال شلنگ گاز به بخاری، استفاده از لوله‌های از از جنس گالوانیزه توصیه می‌شود و استفاده از لوله‌های آکاردئونی ممنوع شده است همچنین استفاده از شلنگ‌های گاز استاندار که طول آن یک و نیم متر است توصیه می‌شود. بعد از نصب بخاری نیز باید به رنگ شعله توجه کرد که به رنگ آبی بسوزد چرا که رنگ آبی نشان می‌دهد بخاری درست نصب شده و کار خود را به خوبی انجام می‌دهد.

استفاده از کرسی و تک شعله توصیه نمی‌شود

دیگر کارشناس ایمنی و آتش نشانی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بعضاً دیده می‌شود که خانه‌ها از تک شعله خوراک پزی برای گرمایش استفاده و روی آن یک ظرف آب هم می‌گذارند تا هوای خانه خشک نشود، ابراز کرد: همه ما درک می‌کنیم که شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که همه نمی‌توانند بخاری بخرد اما واقعاً راه گرم کردن خانه هم استفاده از خوراک پز نیست زیرا سرعت بالایی نسبت به بخاری استاندارد در تمام کردن اکسیژن محدوده خانه دارد.

محمود رضایی پور با بیان اینکه شرایط به گونه‌ای است که نه می‌توان به همه مردم گفت بخاری استاندارد دو میلیون تومانی بخرند و نه می‌توان به مردم گفت لباس گرم بپوشند، ابراز کرد: به نظر می‌رسد دولت و بانک‌ها باید فکری کنند تا شرایط تهیه بخاری برای افرادی که مشکلات مالی دارند فراهم شود.

وی با بیان اینکه بعضاً دیده می‌شود که افراد از لامپ و یا حتی ژل آتشزنه و منقل برای درست کردن کرسی استفاده می‌کنند که بسیار بسیار کار خطرناکی است زیرا نه تنها خطر آتش سوزی بلکه خطر برق گرفتگی را نیز به دنبال خواهد داشت. کافی است یک کودک دستی به یکی از این دو وسیله مذکور بزند و فاجعه‌ای رخ دهد از سوی دیگر بخاری‌های برقی که المنت دارند نیز در برخورد با لوازمی مانند پشم، پتو، پارچه به سرعت مشتعل می‌شوند در نتیجه باید به این موضوع هم دقت نظر داشت.

ابتکار بهزیستی برای نیازمندان

سی امین روز آذرماه ۱۴۰۰ بود که رعنا سورمه رئیس اداره مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان سمنان از اجرای پویش تأمین هزینه خرید بخاری و پوشاک زمستانه برای مددجویان بهزیستی استان و نیازمندان خبر داد و در نشستی با خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی بهزیستی استان سمنان اعلام کرد: این پویش با توجه به آغاز فصل سرما و با هدف تأمین هزینه خرید بخاری و پوشاک زمستانه برای افراد نیازمند تحت حمایت بهزیستی استان برگزار شده و شماره حساب‌های بهزیستی نزد بانک‌های استان سمنان آماده دریافت کمک‌های مردم و خیران هستند.

تحقیقات خبرنگار مهر، نشان می‌دهد که مدل مشابهی از این طرح در کمیته امداد نیز در دست اجرا است خیران نیز در این طرح مشارکت دارند از سوی دیگر نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس هم به بخاری استاندارد و همچنین پکیچ یا همان شوفاژ اقدام کرده که در واقع توانسته‌اند شرایط ایمنی را مهیا کنند اما این طرح‌ها مشمول همه مردم نمی‌شود و بازهم عده بسیاری هستند که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند اما سرما برایشان کابوس هزینه تأمین بخاری استاندارد را به یادگار آورده است.

در خاتمه اما می‌توان یک پیشنهاد داد و آن اینکه این روزها بسیاری هستند که به دلیل پکیج کردن خانه‌هایشان یک یا دو بخاری گوشه خانه‌هایشان دارند یا با انتقال با خانه جدید و مواجهه با شوفاژ بخاری‌هایشان را کنار گذاشته‌اند چقدر خوب است اگر امکانی به وجود آید که با استفاده از فضای مجازی افرادی که می‌توانند این بخاری‌ها را در اختیار افراد نیازمند بگذارند یا حتی آن‌ها را به صورت اقساطی بفروشند، اعلام آمادگی کنند شاید بتوانیم امسال و سال‌های آتی، زمستانی مطبوع و گرم برای همشهری‌هایمان به ارمغان بیاوریم.

گرانی بی‌سروصدای لوازم خانگی و تولیدکنندگانی که همچنان ناراضی‌اند

۸ بازديد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، کمتر از دو ماه به پایان سال مانده است و همانند سال‌های گذشته باید در این مقطع خرید و فروش کالاهای مصرفی مردم از جمله لوازم خانگی رونق زیادی داشته باشد اما متأسفانه کاهش سبد درآمدی مردم باعث شده است کمتر کسی به‌سراغ خرید لوازم خانگی برود.

آن دسته از زوجهای جوان که مجبور به خرید هستند نیز با دوندگی بسیار سعی در خرید مایحتاج خود آن هم در قالب طرح‌های مختلف دارند تا شاید بتوانند بخشی از نیاز خود را خریداری کنند، اما آن دسته از افرادی که توانایی خرید لوازم خانگی نو ندارند بیشتر ترجیح می‌دهند همان لوازم قدیمی را تعمیر و از آنها استفاده کنند.

در مجموع هم کسبه و هم تولیدکننده دل خوشی از بازار لوازم خانگی ندارد و همه منتظرند تا شاید رکود از بازار برود و رونق معاملات ایجاد شود اما متأسفانه هنوز خبری از رونق معاملات نیست. نکته قابل تأمل اینجاست درشرایطی که هم فروشنده و هم تولیدکننده می‌دانند بازار در رکود مطلق معاملاتی قرار دارد مجدداً بعد از چند ماه قیمت لوازم خانگی با افزایش روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید

البته تولیدکنندگان لوازم خانگی قرار بود از اول بهمن ماه قیمت تولیدکننده را به‌روی محصولات خود درج کنند تا از این طریق قیمت‌گذاری در این کالا منطقی شود و مانع سردرگمی مصرف‌کنندگان و گران‌فروشی‌ها شود اما مقاومت تولیدکنندگان در اجرای این مصوبه باعث شده است هنوز این موضوع اجرایی نشود و حتی پیشنهاد درج قیمت به‌روی لوازم خانگی با تغییراتی نیز روبه‌رو گردد به‌نحوی که تولیدکنندگان پیشنهاداتی را برای تغییر در اجرای طرح به سازمان حمایت اعلام کرده‌اند که براساس آن قیمت‌ها در مراکز توزیعی در معرض دید مصرف‌کننده قرار می‌گیرد، البته هنوز این موضوع به تصویب نهایی سازمان حمایت نرسیده است ولی با توجه به رایزنی‌ها و مکاتبات به‌نظر می‌رسد درج قیمت به‌روی کالاهای لوازم خانگی با تغییراتی همراه شود.

واردات قطعات بی‌کیفیت لوازم خانگی به بهانه رقابت با خارجی‌ها پذیرفتنی نیست

۷ بازديد

وی افزود:‌ دو سفر از سوی اعضای کمیسیون اصل ۹۰ برای بررسی موضوع قاچاق به مبادی گمرکات کشور صورت گرفته تا وضعیت را از نزدیک مشاهده کنند. این در حالی است که وضعیت ورود قاچاق به کشورمان بسیار غم‌انگیز است چرا که به وفور هرگونه جنس و کالایی که بخواهید می‌توانید مشاهده کرده و تولیدات کشورهای مختلف را خریداری کنید.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:‌ ما از یک طرف شعار حمایت از تولید داخل را سر می‌زنیم و از سوی دیگر در سیاست‌گذاری‌ها به صورت شایسته اقدام نمی‌کنیم.

نقدعلی ادامه داد: پذیرفتنی نیست که قطعات بی‌کیفیت لوازم خانگی خارجی را به این بهانه که با شرکت‌های بزرگ دنیا که بازار را تصاحب کرده‌اند، رقابت کنیم وارد کشور کنیم.

وی گفت: اگر بنا باشد در صنعت لوازم خانگی به خودکفایی برسیم این کار با شعار تحقق پیدا نمی‌کند بلکه بایستی  این موضوع به صورت دقیق عملیاتی شود.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: برای خودکفایی در صنعت لوازم خانگی باید تلاش کنیم عمده قطعات تولیدی لوازم خانگی در داخل کشورمان تهیه و ساخته شود.
منبع: 
https://www.mashreghnews.ir/news/1329586/%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D9%87%D8%A7#ref=shahrekhabar

اولین مطالب آزمایشی من

۷ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۸ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.